GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Rezept - Lachssteak mit Spinathaube

Met MEGGLE knoflookboter

Zalmsteak met laagje spinaziekorst

Dat heb je nodig

Ingrediënten

1 zalmsteak, ca. 200 g

80 g MEGGLE knoflookboter

100 g spinazie, diepgevroren

2 eetlepels room, alternatief: 80 g mozzarella

½ kleine rode ui

2 champignons

30 g pinda’s

Zo wordt het gemaakt

Bereiding

De spinazie ontdooien, de halve ui in kleine blokjes snijden, met 60 g knoflookboter en room/mozzarella in een schotel mengen. De champignons in dunne schijfjes snijden, de schijfjes vervolgens halveren en onder de spinaziemassa mengen. De massa aan de viszijde van de zalm evenredig verdelen.

20 g knoflookboter in een aluminium schotel doen en de zalm op de velzijde in de schotel plaatsen. Bij indirecte hitte en gesloten grill 15-20 minuten lang gaar laten worden. Tijdens de gaartijd de pinda’s ruw hakken en bij het opdienen over het gerecht strooien.