Drie van onze MEGGLE makers, Anton Wimmer (Hoofd Productie en Technologie Customer Products), Frank Salzer (Hoofd Productontwikkeling) en Miriam Sander (Projectleidster Productontwikkeling) koken ook privé graag met de MEGGLE producten. Wij hebben hun beste “recepttrucjes” verzameld en tonen hier, hoe jullie kruidenboter & co. zeer innovatief kunnen gebruiken.
Dubbel zo lekker
Gerechten met kruidenboter verfijnen
Niet alleen bij het barbecueën geeft de lekkere kruidenboter van MEGGLE elk gerecht de finishing touch, maar de MEGGLE kruidenboter is ideaal bij bijvoorbeeld pasta, groenten of vis. Onze drie MEGGLE makers tonen, hoe je met simpele trucjes, op basis van een eenvoudig recept, een fantastische maaltijd kunt toveren.
Deze mensen steken achter de keukentrucjes
Onze MEGGLE makers
De drie MEGGLE makers Miriam Sander, Anton Wimmer en Frank Salzer hebben niet alleen beroepshalve een passie voor verse, kwalitatief hoogwaardige melkproducten, maar koken ook privé graag met de MEGGLE producten en werken nieuwe recepten uit.
Recepten met een twist
Kruidenboter eens anders
Onze MEGGLE makers tonen aan de hand van meerdere recepten, hoe je van kruidenboter en kruidenboterbaguettes eens anders kan genieten en hoe je met MEGGLE producten eenvoudige, maar geraffineerde recepten kan toveren.