GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Witte wijn pasta (veggie of met Parmaham topping)

Met MEGGLE kruidenboter

Witte wijn pasta (veggie of met Parmaham topping)

Dit heb je nodig

Ingrediënten

4 sjalotten

1 l witte wijn

500 g rigatoni

helder sausbindmiddel naar wens

ca. 1 tl groentebouillon

suiker naar wens

60 g MEGGLE Kruidenboter

rucola

Parmezaan schilfers

optioneel: Parmaham

Weißweinnudeln (Veggi oder mit Parmaschinken-Topping)

Zo maak je het

Bereiding

Snij de sjalotten in fijne blokjes en bak ze in 20 g kruidenboter goudbruin, voeg vervolgens geleidelijk aan de witte wijn toe en laat het inkoken.

Voeg indien nodig een helder sausbindmiddel toe totdat de gewenste sausconsistentie is bereikt.

Voeg groentebouillon, 40 g kruidenboter en suiker toe tot de saus licht zuur smaakt.

Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking en meng deze vervolgens door de saus.

Garneer tot slot met rucola en Parmezaanse kaas en verfijn indien gewenst met Parmaham.

Eet smakelijk!