Dit heb je nodig
Ingrediënten
4 sjalotten
1 l witte wijn
500 g rigatoni
helder sausbindmiddel naar wens
ca. 1 tl groentebouillon
suiker naar wens
60 g MEGGLE Kruidenboter
rucola
Parmezaan schilfers
optioneel: Parmaham
Zo maak je het
Bereiding
Snij de sjalotten in fijne blokjes en bak ze in 20 g kruidenboter goudbruin, voeg vervolgens geleidelijk aan de witte wijn toe en laat het inkoken.
Voeg indien nodig een helder sausbindmiddel toe totdat de gewenste sausconsistentie is bereikt.
Voeg groentebouillon, 40 g kruidenboter en suiker toe tot de saus licht zuur smaakt.
Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking en meng deze vervolgens door de saus.
Garneer tot slot met rucola en Parmezaanse kaas en verfijn indien gewenst met Parmaham.
Eet smakelijk!