GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Thai Curry mit Haehnchen und Kraeuter-Butter bei MEGGLE

Met MEGGLE kruidenboter

Thaise curry met kip

Dat heb je nodig

Ingrediënten

400 g kippenborstvlees

2 takjes Thaise basilicum

1 rode peperoni

1 eetlepel groene currypasta

40 g originele MEGGLE kruidenboter

400 ml kokosmelk

100 g bamboereepjes

2 – 3 eetlepels vissaus

1 theelepel rietsuiker

Zo wordt het gemaakt

Bereiding

Het kippenvlees schoonmaken en in hapklare stukken snijden. Basilicum wassen en fijnhakken. De peperoni wassen, van de steel ontdoen en in fijne ringen snijden.

Currypasta en originele MEGGLE kruidenboter bij een gemiddelde hitte in een grote pot verhitten. Het kippenvlees erin doen. Dan de kokosmelk toevoegen en vervolgens 100 ml water en bamboereepjes mengen en erbij doen. De vissaus en het rietsuiker bij het vlees doen en even aan de kook brengen. Met basilicum en peperoni op smaak brengen.