GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Rezept - Hähnchen a la Saltimbocca jetzt bei MEGGLE

Met MEGGLE knoflookboter

Saltimbocca met kip

Dat heb je nodig

Ingrediënten

200 g kippenborstfilet

1 plakje rauwe ham

50 g mozzarella in plakjes

4 salieblaadjes

30 g MEGGLE knoflookboter

Zout en peper

3 tandenstokers

Zo wordt het gemaakt

Bereiding

De kippenborstfilet wassen en droogdeppen. Vervolgens in de lengte opensnijden en openklappen. De binnenzijde met zout en peper bestrooien en met ca. 20 g van de op kamertemperatuur verwarmde knoflookboter bestrijken. Vervolgens de opengeklapte kippenborstfilet met het plakje rauwe ham, de plakjes mozzarella en de salieblaadjes vullen. Tenslotte de vleeshelften opnieuw dichtklappen en met drie tandenstokers dichten.

De gevulde kippenborstfilet op de grill leggen en aan beide zijden ca. 7 minuten lang goudbruin grillen.

De resterende 10 g knoflookboter op het gegrilde vlees leggen.