Dat heb je nodig
Ingrediënten
200 g kippenborstfilet
1 plakje rauwe ham
50 g mozzarella in plakjes
4 salieblaadjes
30 g MEGGLE knoflookboter
Zout en peper
3 tandenstokers
Zo wordt het gemaakt
Bereiding
De kippenborstfilet wassen en droogdeppen. Vervolgens in de lengte opensnijden en openklappen. De binnenzijde met zout en peper bestrooien en met ca. 20 g van de op kamertemperatuur verwarmde knoflookboter bestrijken. Vervolgens de opengeklapte kippenborstfilet met het plakje rauwe ham, de plakjes mozzarella en de salieblaadjes vullen. Tenslotte de vleeshelften opnieuw dichtklappen en met drie tandenstokers dichten.
De gevulde kippenborstfilet op de grill leggen en aan beide zijden ca. 7 minuten lang goudbruin grillen.
De resterende 10 g knoflookboter op het gegrilde vlees leggen.