GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Rezept für Haehnchenbrustfilet Gourmet bei MEGGLE.

Met MEGGLE kruidenboter

Kippenborstfilet gourmet

Dat heb je nodig

Ingrediënten

4 middelgrote tomaten

Vet voor de bakplaat

100 g originele MEGGLE kruidenboter

4 eieren

20 g geraspte Emmentaler

4 kippenborstfilets

Zout

Peper

2 eetlepels olie

Zo wordt het gemaakt

Bereiding

Tomaten schoonmaken, wassen, een hoedje afsnijden en uithollen. Tomaten op een ingevette bakplaat zetten en met telkens één theelepel originele MEGGLE kruidenboter vullen. In iedere tomaat voorzichtig een opgeklopt ei doen en met kaas bestrooien. Gevulde tomaten in de voorverwarmde bakoven bij 200°C (niveau 3 bij gas) ongeveer 25 minuten lang bakken. In de tussentijd de kippenborstfilets wassen, droogdeppen, met zout en peper kruiden en in verhitte olie aan beide zijden goudbruin bakken. De gevulde tomaat met de kippenborstfilets op borden schikken. Met de resterende originele MEGGLE kruidenboter krulletjes vormen en op de tomaten en de filets laten wegsmelten.