Dat heb je nodig
Ingrediënten
4 middelgrote tomaten
Vet voor de bakplaat
100 g originele MEGGLE kruidenboter
4 eieren
20 g geraspte Emmentaler
4 kippenborstfilets
Zout
Peper
2 eetlepels olie
Zo wordt het gemaakt
Bereiding
Tomaten schoonmaken, wassen, een hoedje afsnijden en uithollen. Tomaten op een ingevette bakplaat zetten en met telkens één theelepel originele MEGGLE kruidenboter vullen. In iedere tomaat voorzichtig een opgeklopt ei doen en met kaas bestrooien. Gevulde tomaten in de voorverwarmde bakoven bij 200°C (niveau 3 bij gas) ongeveer 25 minuten lang bakken. In de tussentijd de kippenborstfilets wassen, droogdeppen, met zout en peper kruiden en in verhitte olie aan beide zijden goudbruin bakken. De gevulde tomaat met de kippenborstfilets op borden schikken. Met de resterende originele MEGGLE kruidenboter krulletjes vormen en op de tomaten en de filets laten wegsmelten.