GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be
Feta auf Auberginen-Tomaten

Met MEGGLE kruidenboter

Feta op aubergine met Tomaat

Dat heb je nodig

Ingrediënten

150 g fetakaas

1 vleestomaat, ca. 200 g

1/3 aubergine

20 g MEGGLE kruidenboter

3 eetlepels olijfolie

3 theelepels witte balsamico-azijn

Zout en peper

Zo wordt het gemaakt

Bereiding

De 1/3 aubergine in sneetjes snijden en zouten. Daarna ca. 15 minuten laten rusten om de vochtigheid te onttrekken. De tomaat eveneens in sneetjes snijden. Zachte kruidenboter samen met olijfolie en azijn roeren zodat er een marinade ontstaat. Met zout en peper op smaak brengen.

De groenten in een aluminium schotel mengen en met een deel van de marinade begieten. De kaas op de groenten aanbrengen, met de resterende marinade overgieten. Tenslotte alles in de aluminium schotel ca. 15 – 20 minuten grillen. Serveren door de kaas op een bord te plaatsen en met de groenten te bedekken.