Dat heb je nodig
Ingrediënten
150 g fetakaas
1 vleestomaat, ca. 200 g
1/3 aubergine
20 g MEGGLE kruidenboter
3 eetlepels olijfolie
3 theelepels witte balsamico-azijn
Zout en peper
Zo wordt het gemaakt
Bereiding
De 1/3 aubergine in sneetjes snijden en zouten. Daarna ca. 15 minuten laten rusten om de vochtigheid te onttrekken. De tomaat eveneens in sneetjes snijden. Zachte kruidenboter samen met olijfolie en azijn roeren zodat er een marinade ontstaat. Met zout en peper op smaak brengen.
De groenten in een aluminium schotel mengen en met een deel van de marinade begieten. De kaas op de groenten aanbrengen, met de resterende marinade overgieten. Tenslotte alles in de aluminium schotel ca. 15 – 20 minuten grillen. Serveren door de kaas op een bord te plaatsen en met de groenten te bedekken.