Dit heb je nodig
Ingrediënten voor 4 porties
2 courgettes
40 g MEGGLE Kruidenboter
2 mozzarella
4 tomaten
snuifje zout & peper
basilicum ter decoratie
Zo maak je het
Bereiding
Snij de courgettes doormidden, haal het vruchtvlees eruit met een kleine lepel en leg de helften op een met bakpapier bekleede bakplaat.
Prik met een vork gaatjes in de courgettehelften en breng op smaak met wat zout en peper.
Smelt de kruidenboter en verdeel deze gelijkmatig over de courgettehelften.
Plaats deze gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 190 °C (boven- en onderwarmte).
Snij ondertussen de tomaten en mozzarella in plakjes.
Beleg de courgettehelften afwisselend met plakjes tomaat en een sneetje mozzarella.
Plaats nogmaals ongeveer 5 minuten in de oven en garneer vervolgens met basilicumblaadjes.
Geniet ervan!