Volgens origineel MEGGLE recept
Onze kruidenboter
De kruidenboter behoort sinds 1968 tot één van de best bewaarde geheimen van onze MEGGLE boterspecialisten. Na de ontdekking door Josef Anton Meggle II werd de receptuur verwoed verder ontwikkeld totdat ze aan de hoge eisen van onze productontwikkelaars voldeed. Met tal van verse kruiden en een uitgesproken intensieve smaak mag de kruidenboter tijdens het barbecueën gewoonweg niet ontbreken.
Nu ontdekken
Onze actuele tv-spot
Waar komen onze kruiden vandaan?
Kwaliteit van onze kruiden
Belangrijk voor de kwaliteit van onze kruidenboter is de zorgvuldige selectie en controle van de grondstoffen. Om alleen kwalitatief hoogwaardige kruiden en specerijen te gebruiken, onderhouden wij reeds een jarenlange samenwerking met onze leveranciers. Eén van onze belangrijkste kruiden is bijvoorbeeld de peterselie die wij uitsluitend vanuit Frankrijk laten overkomen.
Verneem meer over de ingrediënten en voedingswaarden
Originele kruidenboter
Ingrediënten
Voedingswaarden per 100 g
Energie | 2377/578 kcal |
Vet | 62 g |
daarvan verzadigde vetzuren | 40 g |
Koolhydraten | 3,3 g |
daarvan suiker | 2,4 g |
Eiwit | 1,2 g |
Zout | 2,1 g |