GDPR Cookie Consent by Free Privacy PolicyMEGGLE.be

Het origineel met verse kruiden

De MEGGLE kruidenboter

Het origineel met verse kruiden

De MEGGLE kruidenboter

Volgens origineel MEGGLE recept

Onze kruidenboter

De kruidenboter behoort sinds 1968 tot één van de best bewaarde geheimen van onze MEGGLE boterspecialisten. Na de ontdekking door Josef Anton Meggle II werd de receptuur verwoed verder ontwikkeld totdat ze aan de hoge eisen van onze productontwikkelaars voldeed. Met tal van verse kruiden en een uitgesproken intensieve smaak mag de kruidenboter tijdens het barbecueën gewoonweg niet ontbreken.   

DE MEGGLE TRADITIE

Nu ontdekken

Onze actuele tv-spot

Waar komen onze kruiden vandaan?

Kwaliteit van onze kruiden

Belangrijk voor de kwaliteit van onze kruidenboter is de zorgvuldige selectie en controle van de grondstoffen. Om alleen kwalitatief hoogwaardige kruiden en specerijen te gebruiken, onderhouden wij reeds een jarenlange samenwerking met onze leveranciers. Eén van onze belangrijkste kruiden is bijvoorbeeld de peterselie die wij uitsluitend vanuit Frankrijk laten overkomen.

MEER VERNEMEN

kräuterbutter zubereitung

De klassieker

De MEGGLE kruidenboterrol

Met onze kruidenboterrol doorsta je elke test als gastheer. Vers opengesneden, op een bord gedrapeerd, is de rol in een oogwenk klaar om opgediend te worden.

Perfect om te delen

De MEGGLE 5 x 20 g kruidenboterstaaf

Met zijn 5 afzonderlijk verpakte porties is de staaf de perfecte begeleider voor elk barbecuefeest. Vers opengemaakt en toetasten.

Verneem meer over de ingrediënten en voedingswaarden

Originele kruidenboter

Ingrediënten

Boter, uien, peterselie 6%, knoflook 3%, zout, kruiden, specerijen, zetmeel, citroensap*, natuurlijk knoflookaroma. *uit concentraat

Voedingswaarden per 100 g

Energie 2377/578 kcal
Vet 62 g
daarvan verzadigde vetzuren 40 g
Koolhydraten 3,3 g
daarvan suiker 2,4 g
Eiwit 1,2 g
Zout 2,1 g